Тричленна делегация, ръководена от старши подполковник Нгуен Нгок Ха – началник

...
Тричленна делегация, ръководена от старши подполковник Нгуен Нгок Ха – началник
Коментари Харесай

Делегация от Хошимин посети ОДМВР – Пловдив

Тричленна делегация, ръководена от старши подполковник Нгуен Нгок Ха – шеф на кабинета на Управление „ Обществена сигурност “ на гр. Хошимин и придружавана от г-жа Фам Ти Хонг Хан - първи секретар в посолството на Виетнам в София, посетиха през днешния ден Областната дирекция в Пловдив.
Прочетете още
На работна среща с управлението на дирекцията бяха разисквани въпроси, свързани с обезпечаване на публичния ред, противопоставяне на трансграничната проведена престъпност, обезпечаването на миграционен надзор, пожарна сигурност.

Директорът старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар Васил Костадинов и началникът на отдел „ Охранителна полиция “ при ОДМВР – Пловдив комисар Костадин Костов показаха пред гостите структурата на Областната дирекция и организацията на работа по направленията на охранителна, престъпна полиция и по линия предварителна защита. Двете страни обмениха опит и във връзка с предприеманите ограничения за ограничение на пътно-транспортните катастрофи, защото това се оказа и един от сериозните проблеми в гр. Хошимин, който годишно се посещава от близо 36 милиона туристи.

Със съдействието на община Пловдив виетнамската делегация посети емблематичните за града под тепетата  културно-исторически обекти - Епископската базилика на Филипопол и Античен спектакъл, където за малко съумяха се допрян до античната история на града.

Посещението на задграничната делегация е в осъществяване на Плана за съдействие и продан на делегации сред Министерството на вътрешните работи на Република България и Министерството на публичната сигурност на Социалистическа Република Виетнам.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР